Stručna konferencija „Biomasa i biogas u Srbiji“

logo_ahk_serbienDelegacija nemačke privrede u Srbiji u partnerstvu sa Saveznim ministarstvom za ekonomiju i energetiku SR Nemačke organizovaće u utorak, 05. aprila 2016. godine, stručnu konferenciju „Biomasa i biogas u Srbiji“ sa početkom u 8:30 časova, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Vodeći stručnjaci iz Nemačke i Srbije će dati pregled obnovljivih izvora energije u Nemačkoj, najvažnija tržišna dešavanja, potencijale korišćenja biomase u Srbiji, subvencionisanje korišćenja drvne biomase i mnoge druge relevantne informacije. Predstavnici nemačkih kompanija koje će se predstaviti na konferenciji imaće B2B razgovore sa srpskim kompanijama, državnim institucijama i drugim organizacijama u cilju upoznavanja srpskog tržišta, ostvarivanja saradnje i razmene iskustava i know how-a. Potvrđeno je učešće sledećih nemačkih kompanija: Ekcentec, A.P. Bioenergietechnik, Strawterm, Vecoplan, New eco-tech Verfahrenstechnik. Kotizacija za konferenciju se ne naplaćuje.

Delegacija nemačke privrede u Srbiji dugi niz godina organizuje konferencije uz učešće delegacija nemačkih preduzeća iz oblasti obnovljivih izvora energije. Cilj ovih konferencija je da srpska preduzeća i institucije dobiju informacije o najnovijim tehnologijama od stručnjaka i preduzeća iz Nemačke, kao i o stanju na našem tržištu od renomiranih stručnjaka iz Srbije.Takođe, cilj je ostvarivanje saradnje nemačkih privrednika sa potencijalnim poslovnim partnerima u Srbiji.

V.V.

www.ahk.rs

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti