Seminar „Obnovljivi izvori energije i energetska efikasnost“

ICE logo

U utorak 23. septembra 2014. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu održaće se seminar „Obnovljivi izvori energije i energetska efikasnost“. Seminar organizuje italijanska Agencija za promociju spoljne trgovine (ICE). Osnovni cilj seminara je jačanje partnerstva dve države iz oblasti energetike, pre svega obnovljivih izvora energije i energetskoj efikasnosti.

Na seminaru će biti predstavljeni projekti iz oblasti energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije u Srbiji, italijanska tehnologija i menadžment u oblasti energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije. Takođe biće prezentovani primeri uspešne saradnje između srpskih i italijanskih kompanija iz oblasti obnovljivih izvora energije.

Na ovom jednodnevnom seminaru govoriće italijanski stručnjaci gospodin Alberto Jr. Pela iz italijanske agencije za upravljanje električnom energijom i predstavnik italijanske nacionalne federacije za elektrotehniku i elektroniku gospodin Alice Bertazzoli. Takođe će učestvovati i predstavnici Privredne komore Srbije, „Elektroprivrede Srbije“, Evropske banke za obnovu i razvoj, zatim direktor kancelarije ICE u Beogradu gospodin Giovanni Mafodda, kao i predstavnici instituta, fakulteta i državnih institucija.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti