SAT ZA NAŠU PLANETU: Gašenjem svetla protiv mraka neznanja (VIDEO)

WWF vas poziva da se i ove godine pridružite akciji „Sat za našu planetu” u subotu, 25. marta 2017. godine u 20:30 časova po lokalnom vremenu.

Rok za prijavu učesnika za Sat za našu planetu traje do ponedeljka 20. marta 2017. do ponoći, a evo šta bi trebalo da uradite kako biste se i vi prijavili:

– preuzmite odgovarajući prijavni formular. Ukoliko prijavljujete grad ili opštinu, preuzmite formular za gradove i opštine.
– popunite prijavni formular sa svim traženim podacima. Molimo obratite pažnju na napomene. Molimo promenite ime formulara da odgovara imenu vaše institucije, organizacije ili ustanove.
– pošaljite popunjen prijavni formular na e-mail adresu serbia@wwfadria.org.

Molimo gradove i opštine širom Srbije da u prijavi obavezno navedu objekte na kojima će biti isključena dekorativna rasveta. Ukoliko prijavljujete školu, vrtić ili fakultet, preuzmite formular za škole. Ove godine posebna aktivnost kojom škole mogu da se uključe je aktivacija „Glas budućih generacija“. Ukoliko prijavljujete organizaciju civilnog društva molimo vas da preuzmete formular za OCD.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti