Sajam voda sledeće nedelje u Beogradu

sajam voda

Od 4. do 6. novembra ove godine u Beogradu će biti održan šesti po redu Sajam voda i Forum voda u organizaciji Privredne Komore Srbije, Udruženja vodovoda i kanalizacije Srbije i međunarodnih asocijacija DVGW, IAWD I DANUBE WATER PROGRAM.

U okviru foruma govoriće se o bezbednom snabdevanju vodama, održavanju distributivnih vodovodnih sistema, ali biće analizirane majske poplave i predstavljena iskustva drugih zemalja u ovakvim situacijama. Drugog dana foruma biće održane prezentacije firmi, između ostalog i „Energoprojekt – Hidroinženjering“, „Hach Lange“, „Tehnobiro“.

Na Sajmu voda biće reči o upravljanju infrastrukturnim sredstvima, unapređenju energetske efikasnosti, kvalitetu vode za piće, prečišćavanju voda. Neki od izlagača će biti proizvođači opreme za hidrotehničke objekte, proizvođači opreme za monitoring i upravljanje, proizvođači opreme za kontrolu kvaliteta voda i otpadnih voda, ali i građevinske i monterske firme koje se bave izgradnjom vodoprivrednih objekata, vodovoda i kanalizacije, kao i projektne organizacije u oblasti snabdevanja vodom. Osim toga, biće prisutne i naučne i stručne organizacije, instituti, fakulteti, finansijske organizacije.

Sandra Jovićević

foto: sajamvoda.rs

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti