Regionalna energetska konferencija SEE ENERGY – Connect & Supply 2023 u Novom Sadu 2. i 3. oktobra

Foto: SERBIO

Dvodnevna regionalna energetska konferencija sa izložbom, SEE ENERGY- Connect & Supply 2023, održaće se 2. i 3. oktobra 2023. godine u hotelu „Sheraton“ u Novom Sadu. 

Teme konferencije su posvećene inovacijama, dekarbonizaciji u privredi, saobraćaju, energetici i naftnoj industriji, priključenju na elektroenergetsku mrežu, baterijama za skladištenje energije kao i tržištu električne energije, PPA ugovorima, finansiranju OIE projekata i zelenom kreditiranju.

Drugog dana konferencije u partnerstvu sa GIZ organizacijom, fokus je na tehnologijama, zakonodavnom i strateškom razvoju toplotnih pumpi, kao i finansiranju sektora grejanja iz OIE.

SEE ENERGY platforma okupiće vodeće stručnjake, investitore, predstavnike industrije, donosioce odluka, proizvođače tehnologija, konsultantske kuće, državne i finansijske institucije. Ovaj regionalni događaj predstavlja jedinstvenu priliku da se povežete sa ključnim igračima u industriji, saznate o najnovijim tehnologijama i politikama i doprinesite daljem razvoju održive energetike.

Celokupan program možete pogledati na sajtu konferencije SEE ENERGY 2023.

Svi zainteresovani mogu besplatno pratiti konferenciju uz direktno fizičko prisustvo ili putem ZOOM online aplikacije, uz obaveznu registraciju na sajtu organizatora REGISTRACIJA

Energetski Portal je generalni medijski sponzor ovog događaju.

Izvor: SERBIO

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti