Put ka upotrebi zelene energije u poljoprivredi i građevinarstvu vodi u Novi Sad!

Foto: Nacionalna asocijacija za biomasu „Serbio“

Druga po redu investiciona konferencija u organizaciji Nacionalne asocijacije za biomasu „Serbio“, u partnerstvu sa GIZ DKTI i Ambero Consulting, bavi se temama  zelene energije u poljoprivredi i građevinarstvu. Manifestacija će biti upriličena 1. i 2. oktobra 2020. godine u hotelu Sheraton u Novom Sadu.

Konferencija ima podršku od Svetske i Evropske asocijacije za biomasu, a ukoliko situacija sa virusom dozvoli, organizatori će imati priliku da ugoste i predstavnike ovih organizacija.

Cilj SEE Energy konferencije je povezivanje renomiranih kompanija i međunarodnih institucija iz sektora obnovljivih izvora energije, kako bi se dodatno podstakao razvoj OIE sektora u regionu jugoistočne Evrope i kako bi se uspostavili novi poslovni kontakti između velikih kompanija, MSP sektora i lokalnih poljoprivrednih proizvođača.

Takođe prisutni će biti u mogućnosti da se upoznaju sa analizom i predstavljanjem dostupnih podsticaja, kreditnih linija i institucionalne pomoći za realizaciju investicionih projekata u energetici sa akcentom na analizu resursa i ograničavajućih faktora.

U toku dvodnevne konferencije održaće se i B2B poslovni sastanci koji će prisutnima omogućiti priliku za sticanje novih poslovnih kontakata ali i potencijalnih klijenata/partnera.

Prisustvo na konferenciji je besplatno uz obaveznu registraciju na see-energy@serbio.rs. Ukoliko želite da predstavite projekat ili kompaniju, možete kontaktirati menadžerku projekta Jelenu Bunčić na imejl jelena.buncic@serbio.rs.

Program konferencije i njene učesnike dostupni su na veb stranici organizatora.

Izvor: Nacionalna asocijacija za biomasu „Serbio“

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti