Proslavljamo prvih deset godina

Dragi čitaoci, saradnici i prijatelji Energetskog portala, zadovoljstvo nam je da sa vama podelimo vest da danas obeležavamo naš deseti rođendan. Poslovanje smo započeli kao mali tim, koji se kroz godine kontinuirano širio i rastao, a ujedno i mi sa njim. Tada su postavljene vrednosti kao preduslov postojanja Portala – pouzdanost, kredibilitet, objektivnost i srčanost – koji u svakodnevnom radu predstavljaju vodilju celom timu.

U nizu raznovrsnih tema za koje se građani zanimaju ili su važne za njih, mi smo se opredelili za one koje su se ispostavile najznačajnijim u današnjem svetu – energija i ekologija. Mediji imaju višestruku ulogu u društvu, počevši od pružanja svakodnevnog informativnog sadržaja i zabave, do podizanja svesti i dubokog ukorenjenja društvenih vrednosti. Našu crvenu nit čini misao da zajedno sa čitaocima svakoga dana učimo na koji način planetu možemo da stvorimo boljim mestom za život svih njenih stanovnika.

U prvim godinama rada, to smo činili kroz objave na našem Energetskom portalu, a 2017. godine izašalo je i prvo izdanje štampanog Magazina Energetskog portala. Do kraja 2022, objavljivali smo četiri izdanja godišnje, a od ove godine ponosno predstavljamo šest brojeva, kako bismo zajedno sa našim sagovornicima obradili što više tema i sa vama podelili sve interesantno i važno.

Godinama unazad imamo čast da intervjue radimo sa ambasadorima, ministrima, gradonačelnicima, nevladinim organizacijama, kao i domaćim i stranim stručnjacima iz različitih oblasti u vezi sa ekologijom, energetikom i njima bliskih sfera. Želeli bismo da istaknemo i one koji su manje poznati javnosti, pojedince koji svojim naporima i željom doprinose dobrobiti naše planete, a time i nama samima.

Kroz Magazin Energetskog portala posebno obrađujemo određene teme, a neka od prethodnih izdanja bila su posvećena elektromobilnosti, obnovljivim izvorima energije, zaštiti životne sredine, upravljanu otpadom i drugim. Posebno smo ponosni na nedavni redizajn Magazina, koji je osvežio izgled ali istovremeno zadržavši prepoznatljivost.

Zadovoljstvo nam je i da smo učesnici važnih energetskih i ekoloških događaja, trudeći se da pružimo medijsku podršku onima koji se zalažu za ovako važne teme.

Razmišljajući šta bismo poželeli sebi za rođendan, zasigurno možemo da kažemo da je naša želja da nastavimo da rastemo, ostajući dosledni principima kojima se vodimo kroz godine rada.

Vaš tim Energetskog portala

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti