Proglašen EY Preduzetnik 2022. godine u Srbiji

Foto: EP

Prestižno priznanje EY Preduzetnik godine koje već godinama tradicionalno dodeljuje međunarodna revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) poneo je Branko Babić, ispred kompanije Phi Academy.

Miloš Kostić direktor i vlasnik kompanije MT-KOMEX poneo je priznanje za potkategoriju EY Brzorastući Preduzetnik godine, dok je Stojanu Dangubiću, ispred kompanije Aling Conel uručeno priznanje za potkategoriju EY Inovativni Preduzetnik godine.

„Samo učešće u ovom programu je zaista velika čast. Izuzetno sam ponosan na to što sam se našao u društvu fantastičnih preduzetnika i što ću predstavljati našu zemlju u Monte Karlu. Ova pobeda neverovatna je motivacija za svaki naredni preduzetnički poduhvat“, izjavio je Branko Babić, osnivač i vlasnik kompanije PhiAcademy i EY Preduzetnik za 2022. godinu.

Miloš Kostić, direktor i vlasnik kompanije MT-KOMEX, koja ove godine slavi 30 godina poslovanja, zahvalio se na prilici za učešće na ovako prestižnom takmičenju.

Foto: EP

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što se nalazim u odabranom društvu kolega preduzetnika. Srećan sam i ponosan jer ova nagrada pokazuje da se nalazimo na pravom putu razvoja. Organizatori i sudije su prepoznali da smo vredni i uspešni i da je moj tim napravio prave rezultate”, rekao je Miloš Kostić. 

Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu objašnjava da godinama svedoče o neizmernom trudu koji preduzetnici ulažu u razvoj svojih kompanija, kao i u unapređenje lokalnih zajednica u kojima posluju

„Program EY Preduzetnik godine već više od jedne decenije okruženju i tržištu predstavlja fantastične kandidate. Preduzetnici su najčešće pioniri u svojim nišama, bez obzira na to da li su primenili novi način poslovanja, ideje, tehnologije, čime su nezamenljivi deo privrede”, rekao je Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

EY Preduzetnik godine (EY Entrepreneur Of The Year) je najprestižnija svetska nagrada za dostignuća u preduzetničkom biznisu. Ovaj globalni program se razlikuje po tome što promoviše preduzetnički duh i inicijativu i odaje priznanje ljudima koji su postigli uspeh svojom vizijom, liderstvom i inovativnošću.

Kao prva i jedina globalna nagrada ovog tipa, EY Preduzetnik godineTM sprovodi se na regionalnom, nacionalnom i globalnom nivou u gotovo 60 zemalja. 

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti