Podnet Zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu za projekat trafostanice 110/35/10 kV Kopaonik

ministarstvo-poljoprivrede rtv.rs

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije saopštilo je da je nosilac projekta „EPS Distribucija“ Beograd, Regionalni centar „Elektrodistribucija Kraljevo“ podneo Zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu projekta izgradnje trafostanice 110/35/10 kV Kopaonik.

Zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu projekta izgradnje trafostanice 110/35/10 kV Kopaonik u opštini Raška izradila je kompanija „EcoLogica Urbo“ iz Kragujevca, a sadrži osnovne karakteristike projekta, opis činilaca životne sredine koji mogu biti izloženi uticaju, karakteristike mogućih uticaja projekta na životnu sredinu, opis mera predviđenih u cilju sprečavanja, smanjenja i otklanjanja značajnih štetnih uticaja.

Svi zainteresovani mogu izvršiti uvid u podneti Zahtev do 12. novembra 2015. godine u prostorijama Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine ili na internet stranici ministarstva.

Sandra Jovićević

foto: rtv.rs

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti