Počinje Međunarodni sajam „Banja Luka Expo 2024“, izlagač i MT-KOMEX

Foto: MT-KOMEX

Prvi Međunarodni sajam privrede „Banja Luka Expo 2024“, jedan od najvećih privrednih događaja u Bosni i Hercegovini, počinje danas i traje do petka, a održava se u prostoru studentskog Kampusa (Bulevar vojvode Petra Bojovića 1A).

Izlagači će se predstaviti na više od 15.000 metara kvadratnih, od čega je 6.000 na otvorenom prostoru.

Međunarodni sajam „Banja Luka Expo 2024“ okupio je preko 300 izlagača iz zemlje i sveta.

Među izlagačima je i kompanija MT-KOMEX lider u izgradnji i projektovanju solarnih elektrana u Srbiji i BiH, čiji se izložbeni prostor nalazi u hali 2, štand 45.

Drugog dana sajma organizovan je panel o obnovljivim izvorima energije, gde će govoriti stručnjaci iz ove oblasti, sa početkom u 11 časova u sali Arhitektonsko-građevinskog fakuleta. Moderator panela je Jasenko Todorović, urednik u informativnom programu RTRS-a. Sponzor panela je kompanija MT-KOMEX, dok je Energetski portal jedan od medijskih sponzora ,,Banja Luka Expo 2024″.

Organizatori sajma „Banja Luka Ekspo 2024“ su kompanije „RS konsalting end trejd“ Banja Luka i „Elit fer“ Banja Luka, uz institucionalnu podršku Vlade Republike Srpske, Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Spoljnotrgovinske komore BiH, Privredne komore Republike Srpske i grada Banja Luka.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti