Početkom novembra RENEXPO u BiH

ren_bih16-700x400px-ba-340x194

Od 9. do 10. novembra ko je ko u obnovljivoj energiji i zaštiti životne sredine se ponovo sreću u Sarajevu.

Od novembra 2014 RENEXPO® BiH je sastavni deo kalendara internacionalne industrije i investitora. 2016. godine platforma za eksperte se održava u novom hotelu Hills u Sarajevu, gde će se smesiti više izlagača, konferencija i dodatnih programa. Uzevši u obzir nove teme – upravljanje vodama, biogas i upravljanje otpadom, koji će takođe biti deo dvodnevnog B2B programa ove godine, potreban je veći prostor održavanja.

Regionalni i internacionalni eksperti, donosioci odluka, investitori i industrijalci se sreću i prezentuju najnovije tehnologije i potencijalne projekte. Inženjeri u Bosni i Hercegovini i lica koja rade na razvoju projekata se sastaju sa stranim kompanijama radi buduće saradnje. Konferencije, trening za opštine u menadžmentu ugovaranja i BiH panel na temu učešća na tenderima upotpuniće program dva veoma aktivna dana u Sarajevu.

Profesionalci-posetioci, kojima je ulaz na sajam besplatan, uživaće u doživljaju energetske tranzicije u Njemačkoj, koji je prezentovan na izložbi u Berlinu i zvanično će biti otvoren nakon zvanične ceremonije svečanog otvaranja 9. novembra 2016. godine.

Više informacija možete pogledati na sledećem linku.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti