Pametniji prostor za vaše instalacije – ABB UK600 spratne table

Foto: ABB

ABB je vodeći svetski proizvođač i distributer opreme za električne instalacije u zgradama. Sveobuhvatno poznavanje domena, globalno iskustvo i kontinuitet u inovacijama omogućavaju nam da pružimo optimalna rešenja za stambene i poslovne zgrade.

Naša rešenja pomažu da vaši objekti budu sigurni, pametni i na taj način opremljeni za budućnost.

Zahvaljujući svojoj modularnoj osnovi, poboljšanom konceptu prostora i brojnim rešenjima za detalje, nedavno razvijena UK600 serija ugradnih i spratnih tabli pruža maksimalnu fleksibilnost za svaku instalaciju po ideji korisnika, bez obzira na to koliko ona neobična bila.

Detaljna rešenja UK600 čine kombinovane spratne table tako fleksibilnim da su čak i naknadne izmene ili dopune moguće bez mnogo napora. Sa mnoštvom dostupnih dizajnerskih vrata UK600 se, takođe, može lako integrisati u koncept vaše sobe. Spratne table serije UK600 dostupne su u tri osnovne verzije: samo za modularnu opremu, samo za mrežnu opremu ili kao kombinovana varijanta. Zahvaljujući svojoj izuzetnoj unutrašnjosti, UK600 služi i kao komforno kućište za mrežne uređaje. Kombinovana spratna tabla uključuje izolovano kućište za mrežne komponente, poput rutera ili medijskih modula. Spratne table serije UK600 dolaze sa odgovarajućim konektorima koji omogućavaju horizontalno i vertikalno povezivanje u višestrukim kombinacijama. Opcionalno dostupni priključni elementi pojednostavljuju stručno spajanje različitih spratnih tabli u slučaju zahteva za dodatnim prostorom. Isporučuje se u pet veličina, od jednog do pet redova (od 12 do 60 modula). U zavisnosti od tipa, u okviru isporuke uključeni su različiti dodatni pribori.

Foto: ABB

Serija UK600 sa svojim brojnim novim i tehničkim karakteristikama nudi 200 odsto više prostora za priključke, čime omogućava jednostavnu i efikasnu ugradnju uređaja.

Razni dizajni vrata i ramova pomažu korisniku da ih uklopi u već postojeći dizajn svoga doma ili da ga oplemeni novim. Na raspolaganju je ukupno šest različitih varijanti dizajna. Korisnik može odabrati ogledalo, umetak plutane table, dekor od drveta ili izgled od nerđajućeg čelika, kao i klasični zamenjivi okvir sa zaštitnim staklom i zadnjim zidom.

Takođe, možete ubaciti pojedine slike ili fotografije. Dostupno je opciono i LED osvetljenje kako bi se dodatno naglasio odabrani motiv na umetnutim folijama, čime se postiže efekat pozadinskog ambijentalnog osvetljenja. Snažni magneti integrisani u zamenljivi dizajnirani okvir čuvaju vrata bezbedno zatvorenim. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) je inventivni tehnološki lider u oblasti elektroenergetskih mreža, elektroenergetske opreme, industrijske automatizacije, robotike i elektromotornih pogona, koji stoji na usluzi korisnicima iz energetskog sektora, industrije, oblasti infrastrukture i transporta širom sveta. Uz nasleđe koje traje duže od 130 godina, ABB danas ispisuje budućnost industrijske digitalizacije, sa dva jasna vrednosna cilja: dovođenje električne energije iz bilo koje elektrane do bilo kog priključka, odnosno automatizacijom industrije od prirodnih resursa do gotovih proizvoda. Kao glavni partner Formule E, potpuno električne klase FIA moto sporta, ABB pomera granice u cilju podsticanja održive budućnosti e-mobilnosti. ABB posluje u više od 100 zemalja i zapošljava oko 147.000 ljudi.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti