Otvorene prijave za konferenciju OIE SRBIJA 2024

Foto: OIE Srbija

Konferencija OIE SRBIJA 2024, koja je postala tradicionalno okupljanje svetske, regionalne i domaće elite u oblasti zelenog poslovanja, održaće se 23. i 24. septembra u etno kompleksu Vrdnička kula u Vrdniku.

Zbog velikog interesovanja javnosti, konferencija se ove godine održava tokom dva dana, a registracija za učešće je otvorena, saopštilo je Udruženje Obnovljivi izvori energije Srbije. Registracioni link, kao i više informacija o kotizacijama učešća možete pronaći ovde.

Konferencija OIE SRBIJA 2024 će biti organizovana kao dvodnevni serijal panel diskusija posvećenih najvažnijim temama poput energetske tranzicije u Srbiji i regionu, iskustvima pobednika aukcija i dolazećim drugim aukcijama za solar i vetar, izazovima u izgradnji i realizaciji OIE projekata, finansiranju i osiguranju OIE projekata, elektromobilnosti i održivom razvoju u saobraćaju, ESG strategijama i održivim aktivnostima različitih industrija, dostignutim rezultatima, novim investicijama i tehnologijama, integrisanju obnovljivih izvora energije u tržište električne energije, priključenjima na prenosni i distributivni sistem električne energije, baterijama i skladištenju električne energije, kao i svim izazovima i preprekama koje energetski tranzicioni proces donosi.

Pročitajte još:

I ove godine, četvrte zaredom kako se konferencija održava, govornici su ključni akteri u stvaranju regulatornih okvira, lideri međunarodnih finansijskih institucija, vodeći bankari, direktori i vlasnici kompanija koji se bave zelenim razvojem, trgovci električnom energijom i pravni stručnjaci.

Prve dve konferencije OIE SRBIJA održane su u Beogradu, a prošlogodišnja u Vrdniku gde su učestvovali najviši zvaničnici Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije, EMS-a, EPS-a, EBRD-a, kompanija Masdar, Enlight, Elicio, Nordex, evropskih asocijacija WindEurope i SolarPower Europe, direktori vodećih finansijskih institucija, kao i drugi predstavnici sektora obnovljivih izvora energije.

Izvor: OIE Srbija

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti