Otvoren foto konkurs „Srbija kroz eko objektiv“

 

Foto: Ekostar pak
Foto: Ekostar pak

Ekostar Pak objavljuje foto konkurs pod nazivom „Srbija kroz eko objektiv“ za autorske fotografije životne sredine i prirodnih vrednosti u Republici Srbiji.

– Želja nam je da putem fotografija pokažemo lepote naše zemlje i promovišemo odgovoran odnos prema njima, navodi se u saopštenju Ekostar Paka.

Napravite fotografiju i pošaljite je na adresu ekostarpak@gmail.com sa podacima: ime i prezime autora i opis lokacije na kojoj je fotografija napravljena

Na konkursu mogu učestvovati svi građani i građanke Republike Srbije stariji i starije od 18 godina.

Autorska prava materijala sa kojim aplicirate ostaju u vlasništvu učesnika konkursa. Organizator nagradnog konkursa zadržava pravo da koristi pristigli materijal u promotivnim aktivnostima uz potpis autora. Veličina duže stranice prihvatljivih digitalnih fotografija ne može biti manja od 3.000 piksela.

Tip datoteke može biti samo jpg ili png. Maksimalna veličina datoteke ne sme preći 20MB. Fotografije ne smeju da sadrže potpis autora, bilo kakvu imitaciju vodenog žiga ili naknadno unetog teksta preko fotografije. Jedan autor može učestvovati sa najviše pet fotografija.

Konkurs „Srbija kroz eko objektiv“ ima tri nagrade u jednakom iznosu od 100 evra.

Ekostar Pak nagradiće dve najbolje fotografije po izboru korisnika društvenih mreža – Facebook i Instagram, odnosno dodeliti po jednu nagradu za fotografiju sa najviše lajkova na svakoj od navedenih društvenih mreža. Sve fotografije koje se šalju na e-mail adresu biće objavljene na nalozima Ekostar Pak a lajkovi će se sakupljati od 6. do 15. avgusta.

Posebna, treća nagrada će biti dodeljena fotografiji po izboru organizatora konkursa.

Pomenute novčane nagrade obezbediće Ekostar Pak. Svi autori će biti obavešteni o rezultatima konkursa putem e-mail adrese do 16. avgusta. Pitanja u vezi nagradnog konkursa, budite slobodni da postavite organizatoru putem društvenih mreža ili na adresu: ekostarpak@gmail.com.

Glasanje za fotografije na društvenim mrežama je od 6. do 15. avgusta, a izbor nagrađenih fotografija biće 16. avgusta ove godine.

Milisav Pajević

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti