Osigurajte svoje vozilo na električni pogon

Foto: DDOR Novi Sad

Srbija se nalazi na samom početku uvođenja električnih automobila na tržište. Iako i dalje nemamo razvijenu mrežu javnih punjača, postoji uverenje da je realizacija izgradnje infrastrukture sve bliža. Veoma brzo neće biti dovoljno da vozila imaju samo nultu emisiju štetnih gasova, već da su ekološka kroz ceo proces, od proizvodnje do reciklaže. U našoj zemlji postoji mnogo prostora za unapređenje, pre svega kada su u pitanju beneficije za vlasnike ovih vozila i formiranje mreže punjača, što su upravo ključni pokretači prodaje ovih vozila i uticaja na promenu svesti vozača. Verujemo da će se Srbija odlučiti za primenu najboljih praksi iz regiona i Evrope. Bez obzira na to koju vrstu goriva koristi vaš automobil, uvek postoje rizici i ekonomska isplativost može biti dovedena u pitanje. Ali, samo ako niste osigurani! DDOR kasko osiguranje motornih vozila pruža sigurnost i zaštitu od oštećenja ili potpunog uništenja vašeg vozila, nastalih usled različitih rizika i iznenadnih nemilih događaja. U našoj kompaniji možete da izaberete sami od kojih rizika ćete osigurati svoje vozilo, kao i načine plaćanja.

Kasko osiguranje je najsigurniji način zaštite vašeg automobila u vidu nadoknade štete, čak i u slučaju totalnog uništenja vozila. Sigurno ste se mnogo puta pitali da li vam je potrebno kasko osiguranje, pogotovo u slučaju da ne vozite nov automobil. Navešćemo samo činjenicu da se godišnje u našoj zemlji dogodi 60.000 saobraćajnih nezgoda. Procenjena šteta koja se isplati iznosi blizu 50 miliona evra, a čak 45 odsto oštećenja vozila se desi na parkingu od strane nepoznatih počinioca. Dobro je znati da je iznos prosečne isplaćene štete po vozilu usled saobraćajnih nezgoda 1.000 evra. Pored materijalne štete koju je moguće nadoknaditi, postoji gubitak koji ne može u potpunosti da pokrije nijedno osiguranje – život. U opasnim situacijama koje se događaju u saobraćaju, mogu vas spasiti znanje i iskustvo, kojih nikada ne može biti previše. Zato se „DDOR Novi Sad“ kao jedina osiguravajuća kuća opredelila da svojim osiguranicima – uz kasko polisu sa godišnjom premijom iznad 200 evra – pokloni i iskustvo koje nema cenu. Dobićete jedinstvenu priliku da ga steknete na treningu bezbedne vožnje u  Nacionalnoj vozačkoj akademiji NAVAK! Poklon dobijaju svi osiguranici, bez obzira na to da li prvi put osiguravaju vozilo u “DDOR Novi Sad” ili produžavaju osiguranje.

  • Poklon – početni trening bezbedne vožnje – uz svaku kasko polisu sa godišnjom premijom od 200 do 400 evra;
  • Poklon – intenzivni trening bezbedne vožnje – uz svaku polisu sa godišnjom premijom većom od 400 evra;
  • Dodatnih 10 odsto popusta na kasko premiju za narednu godinu – za sve osiguranike koji završe trening bezbedne vožnje za osnovne rizike;
  • Popust na dužinu vozačkog staža 5 odsto;
  • Popust za gotovinsko plaćanje.

U skladu sa odgovornim ponašanjem prema okruženju i ekologiji (u smislu smanjenja emisije štetnih gasova tokom vožnje) Kompanija DDOR Novi Sad je svojoj prodajnoj mreži obezbedila tri automobila na hibridni pogon (električna energija + benzin).

Ovaj sadržaj je prvobitno objavljen u biltenu Energetskog portala pod nazivom EKO-MOBILNOST, jula 2017. godine.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti