Opštinsko veće Paraćina diskutovalo o javnom osvetljenju

Članovi Opštinskog veća Paraćina su na 341. sednici razmatrali šest tačaka dnevnog reda, od kojih se o prvih pet već diskutovalo na prethodnim sednicama.

Foto: pixabay

Prva tačka, Nacrt Odluke o uređenju Industrijske zone i Industrijskog parka u Industrijskoj zoni „Zmič“, usvojena je jednoglasno i prosleđena Skupštini, a o preostalih pet tačaka se diskutovalo, uz utvrđivanje potrebnih preformulacija i preciznijeg oblikovanja stavki u predloženim nacrtima.

O Nacrtu Odluke o izmeni i dopuni Odluke o pribavljanju, otuđenju i davanju u zakup nepokretnosti na teritoriji opštine Paraćin na kojima opština ima javnu svojinu, modelu Predugovora o otuđenju imovine iz javne svojine, Nacrtu Odluke o parkiralištima, Nacrtu Odluke o obavljanju pripremnih radnji za eksploataciju i dalju preradu rude gabro kao tehničko građevinskog kamena na lokalitetu „Čukara“ i Nacrtu Odluke o obezbeđenju javnog osvetljenja, diskutovaće se i na narednim sednicama, dok Odluke ne budu precizno i jasno uobličene.

Ovaj tekst je nastao u okviru projekta „Paraćin u slici i reči“ koji je sufinansiran iz budžeta Opštine Paraćin na Javnom pozivu za učešće na opštem konkursu za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2019. godini.

Milisav Pajević

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti