Oglas za posao u oblasti procesne tehnike, termotehnike i termoenergetike

Ukoliko ste u potrazi za poslom u oblasti procesne tehnike, termotehnike i termoenergetike, naš partner  kompanija CEEFOR d.o.o. iz Beograda traži timskog igrača koji bi se pridružio iskusnoj ekipi inženjera usled povećanog obima posla.

Ako ste mašinski inženjer sa smerova procesne tehnike, termotehnike ili termoenergetike, a naročito ako imate licencu 330 (premda nije presudno), pošaljite svoju radnu biografiju na mejl info@ceefor.co.rs.

Razgovori sa kandidatima biće obavljeni tokom naredne nedelje.

O poslodavcu

CEEFOR je je brzorastuća kompanija u čijem timu se nalaze stručnjaci sa značajnim iskustvom i vrhunskim referencama u pripremi i sprovođenju projekata u sledećim oblastima:

U njihovom timu se nalazi 30 stručnjaka – među kojima je 15 inženjera mašinske, elektro, građevinske, saobraćajne, tehnološke i drugih struka. Radeći na izradi brojnih energetskih audita, studija opravdanosti projekata, finansijskih analiza kao i na tehničkoj kontroli projekata, CEEFOR-ova stručna ekipa stekla je prestižne reference zahvaljujući kojima je svrstana u sam vrh primera dobre prakse u našoj zemlji.

CEEFOR spruža dobro prilagođenu tehničku podršku investitorima i bankama, kao i tehničku podršku za uspostavlјanje i plasman namenskih kreditnih linije za EE/OIE. Njihovo ekspertsko polјe je široko i obuhvata kako industriju tako i oblast zgradarstva.

CEEFOR se fokusira na smanjenje primarne i finalne potrošnje energije kroz sprovođenje mera energetske efikasnosti, što za efekat ima umanjenje troškova i negativnog uticaja štetnih komponenti koje izazivaju efekat staklene bašte.

Molimo da sve prijave na konkurs šaljete na mejl kompanije info@ceefor.co.rs

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti