Održana prezentacija „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“

Foto: ekourb.vojvodina.gov.rs

U okviru manifestacije „Novosadska jesen“, održana je prezentacija programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ za školsku 2017/18. godinu u Sportsko-poslovnom centru „Vojvodina“, u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice, Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj i Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova.

Javnim pozivom, raspisanim 10. oktobra 2017. godine, započet je deveti ciklus Programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“, u saradnji sa partnerima: RECAN – fondom za povraćaj i reciklažu limenki i Pokretom gorana Vojvodine.

Prva u nizu prezentacija na skupu bila je prezentacija Programa Za zelenije i čistije škole u Vojvodini za školsku 2017/18. godinu, a održane su i prezentacije o implementaciji projekta „Limenke sakupljaj – okolinu sačuvaj“, „Energo-dijagnostika i terapije“ i „Lečenje neefikasnosti javnih zgrada“.

izvor: ekourb.vojvodina.gov.rs

Sandra Jovićević

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti