Odolele nevremenu – Neoštećene solarne elektrane MT-KOMEX-a 

Foto: MT-KOMEX

Nezapamćeno olujno nevreme koje juče nosilo sve pred sobom, nije oštetilo solarne elektrane koje je izgradila kompanija MT-KOMEX

Nakon provere stanja na terenu, stručni tim kompanije ponosno može reći da elektrane za koje je korišćena najbolja oprema, nisu oštećene u jučerašnjem nevremenu. Tome je doprinelo i redovno održavanje solarnih elektrana na krovu i na zemlji.

Kompanije MT-KOMEX je do sada izgradila i isporučila opremu za više od 180 solarnih elektrana na zemlji i na krovovima, čija je ukupna instalisana snaga više od 70 MW.

Vredni radnici ovog preduzeća, 130 inženjera i instalatera, zaduženi su za uvođenje novih oblasti poslovanja na domaćem tržištu, a zaposleni u kompaniji redovno pohađaju specijalno pripremljene obuke i poseduju sve neophodne sertifikate.

Stručni tim kompanije izdvaja spremnost da klijentima u svakom trenutku pruže punu podršku u svim fazama projekta, od razvojne etape do pripreme dokumentacije za tehnički prijem i ishodovanja upotrebne dozvole, po principu ključ u ruke.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti