Novi Sad – Raspisan Javni poziv za firme za ugradnju solarnih panela 

Foto-ilustracija: Pixabay

Gradska uprava za zaštitu životne sredine Novog Sada raspisala je Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća.

Na ovaj poziv mogu se prijaviti privredni subjekti koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji porodičnih kuća putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe. Energetska sanacija porodičnih kuća sprovodi se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave radovima na ugradnji solarnih panela za proizvodnju električne energije, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji Novog Sada. Domaćinstva koja ostvare pravo na sufinansiranje mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem Javnog poziva.

Cilj sprovođenja mere energetske sanacije putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji Novog Sada.

Popunjenje prijave slati na adresu Gradska uprava za zaštitu životne sredine, Rumenačka 110a, 21113 Novi Sad.

Rok za podnošenje prijava je do 20. februara 2022. godine.

Za više informacija o Javnom pozivu pogledajte ovde.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti