Najavljeno svečano otvaranje RENEXPO BIH sajma

renexpo

U sredu 4. novembra 2015. godine u Sarajevu sa početkom u 9 časova svečano će biti otvoren sajam obnovljivih izvora energije RENEXPO BIH.

Na ceremonijii otvaranja govoriće direktor REECO SRB d.o.o. gospođa Dobrota Myriam, zamenik ministra Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine gospodin Mate Franjičević, ekonomski savetnik u Ambasadi Savezne Republike Nemačke gospodin Frank Werner, ambasador Kraljevine Holandije u Bosni i Hercegovini Njegova ekselencija gospodin Jurriaan Kraak, ambasador Francuske u Bosni i Hercegovini Njena ekselencija gospođa Claire Bonodyi i predstavnik Green for Growth Fund za Jugoistočnu Evropu gospođa Mejra Juzbašić-Bajgorić.

Takođe će biti dodeljene i RENERGY nagrade i to u kategorijama Izvanredna ličnost, Izvanredna tehnologija i Međunarodni učinak u Bosni i Hercegovini.

Na RENEXPO BIH sajmu o obnovljivim izvorima energije koji će trajati do 5. novembra 2015. godine biće održana i izložba Energetska efikasnost – tipologija izgradnje, zatim konferencija o energetskoj efikasnosti, trening za arhitekte i inženjere, a govoriće se i o geotermalnoj energiji, biomasi, malim hidroelektranama. Biće održani i B2B sastanci, kao i predstavljeno preko 100 projekata iz oblasti obnovljivih izvora energije.

Više informacija možete pogledati na sledećem linku.

Sandra Jovićević

foto: renexpo-bih.com

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti