Konferencija ,,Zelena planeta“

Foto-ilustracija: Freepik (atlascompany)

Na Dan planete Zemlje, 22. aprila, održaće se konferencija pod nazivom ,,Zelena planeta’’. Konferenciju organizuje kompanija Wireless Media Group, kao vodeća digitalna medijska kuća i društveno odgovorna kompanija, u okviru višegodišnjeg serijala konferencija „Re-set Summit“.

Cilj Konferencije je jačanje ekološke svesti javnosti, promovisanje održivih praksi i podsticanje saradnje i zajedničkog delovanja u borbi za očuvanje naše planete za sve buduće generacije.

Konferencija okuplja predstavnike svih relevantnih institucija koje podstiču održivi razvoj, renomirane stručnjake i predstavnike privrede koji se uspešno bave zelenim poslovanjem i koji su aktivno posvećeni očuvanju životne sredine i podsticanju ekološke svesti.

U okviru predviđenih panela, kroz otvorene debate, sagledaće se svi izazovi, mogući predlozi rešenja i razvojni potencijali iz oblasti održivosti i zelene transformacije privrede. Konferencija će pružiti širu perspektivu i podstaći dalje unapređenje ekološke svesti i održivog poslovanja u Srbiji.

Konferencija će se održati u ponedeljak, 22. aprila, s početkom od 10 časova, u hotelu Mona Plaza, Cara Uroša br. 62-64, Beograd, sala „Gornji Dorćol“.

Izvor: Privredna komora Srbije

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti