Key Energy 2022. – Vodeći evropski događaj za industriju energetike

Foto: Key Energy

Pokretanje energetske tranzicije

Key Energy je međunarodni sajam i konferencija na kojoj se predstavljaju tehnologije, usluge i integrisana rešenja koja promovišu i ubrzavaju tranziciju ka ugljenično neutralnoj ekonomiji – glavni cilj Zelenog dogovora, strateškog plana za održivi rast koji je pokrenula Evropska unija.

Predstavlja sveobuhvatni događaj u Evropi koji obuhvata obnovljive izvore energije, sisteme za skladištenje energije, energetsku efikasnost, urbanu regeneraciju, održivu mobilnost, osvetljenje i pametne mreže.

Informacije, obuka i budućnost

Key Energy nije samo sajamska izložba, već i prilika da se energetski stručnjaci upoznaju i podele svoje znanje sa ključnim akterima sektora, kao i da imaju koristi od ažuriranja i obuke.

Program konferencija i radionica u organizaciji je Naučnog komiteta i uključuje sve relevantne institucije i industrijska udruženja, kao i tehničke/naučne i organizacije civilnog društva.

Sajam će biti održan od 8. do 11. novembra u Rimini Expo centru, Via Emilia, 155 – 47921 Rimini (RN), Italija. Radno vreme je od 9 do 18 časova.

Izvor: Key Energy

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti