Jubilarni 10. Simpozijum o E-mobilnosti

Foto: Vozi na struju

Jubilarni 10. Simpozijum o E-mobilnosti, održaće se 15. i 16. novembra u hotelu „Crowne Plaza“ u Beogradu. Događaj organizuje udruženje „E-mobility“ iz Slovenije i kompanija „Vozim na struju“, jedna od pionira električne mobilnosti u Srbiji.

Ovaj događaj postavlja se kao visoko značajna manifestacija u oblasti električne mobilnosti, čiji fokus je tema zagađenosti u užim gradskim zonama, ali i u čitavom regionu. Svojevrsan cilj simpozijuma je da se podigne nivo svesti a svakako i pažnje kada je u pitanju ova bitna tema budućnosti.

Simpozijum će obuhvatiti četiri tematska modula:

  • Politike za Razvoj E-mobilnosti
  • Nove tehnologije e-mobilnosti (razvoj vozila i baterija)
  • Infrastruktura kao ključni faktor u ubrzanju tranzicije ka e-mobilnosti
  • E-dostava kao vitalni element u smanjenju zagađenja

Simpozijum će okupiti predstavnike Vlade Republike Srbije, predstavnike domaćih i stranih kompanija(CATL,Cenntro,ElevenEs…) poslovnu zajednicu, organizacije civilnog društva kao i predstavnike međunarodnih organizacija (AVERE,HUBA…), razvojnih agencija i diplomatskog kora.

Eminentni stručnjaci iz celog sveta će se okupiti upravo u Beogradu i svako iz svoje ekspertize će dati značajan doprinos u edukaciji i procesu tranzicije naše zemlje ka elektro mobilnosti.

Za detaljne informacije o učesnicima, programu, sponzorstvima i načinu prijave, posetite zvaničnu stranicu manifestacije.

Bilo kao kompanija ili pojedinac, Simozijum E-mobility je mesto za svakog društveno odgovornog i osvešćenog u pravcu očuvanja životne sredine i Zelene agende.

*Događaj će biti na srpskom i engleskom jeziku, uz obezbeđen prevod.

Izvor: Vozim na struju

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti