Izvorska Jazak voda u unapređenoj ekološkoj ambalaži

 

Foto: NIS

Izvorska voda visokog kvaliteta, Jazak voda, koja se već trinaest godina proizvodi i puni u istoimenom pogonu za pijaću vodu, pod okriljem Nacionalnog parka Fruška gora, dobila je novi vizuelni identitet, koji odlikuje savremeni dizajn i unapređene ekološke karakteristike ambalaže.

Visokog kvaliteta i bogatog mineralnog sastava, Jazak voda sa jednog od najčistijih fruškogorskih izvorišta prirodne vode, smeštenog u neposrednoj blizini manastira Jazak u Vojvodini, proizvodi se u skladu sa najvišim tehnološkim, industrijskim, kao i bezbednosnim standardima u ovom segmentu proizvodnje.

Kompanija NIS, koja rukovodi proizvodnjom Jazak vode visokog kvaliteta, osim nove odore savremenog dizajna, otišla je korak dalje kada je reč o ambalaži, tako da sada flaširana voda Jazak ima manji čep i manju gramaturu, što dodatno doprinosi zaštiti prirodne i životne sredine.

Posebnost Jazak vode krije se u izbalansiranom mineralnom sastavu i idealnom odnosu magnezijuma i kalcijuma. Optimalan unos pomenutih minerala, neophodnih za pravilno odvijanje većine procesa u našem organizmu, moguć je samo u razmeri dva prema jedan, koji upravo odlikuje prirodnu mineralnu vodu Jazak.

Dodatno, poznatu vodu u novoj modernoj ambalaži, karakteriše i nizak sadržaj natrijuma i suvog ostatka, a sve navedene karakteristike Jazak vode potvrđene su na osnovu rezultata istraživanja sprovedenih u sedam laboratorija u Srbiji.

Milisav Pajević

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti