Humanitarna akcija „Doniraj obrok“ sada i u Novom Sadu

Vanredna situacija izazvana pandemijom KOVID-19 virusa je nesumnjivo pogodila svakog od nas na neki način. Mnogi od nas se suočavaju sa izazovima gubitka posla, gubitka sistema podrške i gubitka osećaja sigurnosti.

Foto: JCI Novi Sad

U želji da se i u novonastalim okolnostima neguje zajedništvo, JCI pokreće humanitarnu akciju „Doniraj obrok“, čiji je cilj da se pruži pomoć onima koje je ova situacija najviše pogodila. Akcija će istovremeno pomoći da se sačuvaju poslovi zaposlenima u ugostiteljstvu bez kojih doniranje obroka ne bi bilo moguće.

Ovu akciju prvo je pokrenuo JCI Beograd za svoje sugrađane. Inspirisan sjajnom idejom i odzivom ljudi, JCI Novi Sad se pridružuje i pokreće istu akciju u svom gradu u nadi da tako podrži kako najugroženije među nama, tako i lokalne preduzetnike.

Kako možete da pomognete?

„Doniraj obrok“ akcija omogućava da doniranjem svega 300 dinara jednoj osobi obezbedite obrok. Lokalni ugostitelji podržavaju akciju ovim simboličnim cenama obroka, a partnerske kurirske službe obrok besplatno nose na kućnu adresu čak i tokom trajanja policijskog časa.

Možete donirati jedan ili više obroka uplatom željenog iznosa na račun JCI Novog Sada. JCI Novi Sad sredstva prosleđuje restoranima iz kojih se obroci naručuju prema slučajnom izboru, a potom i dostavljaju tamo gde su najpotrebniji.

Donaciju možete realizovati putem dinarskog računa JCI Novog Sada:

Erste Banka AD Novi Sad 340-0000000027416-35
SVRHA UPLATE: Humanitarna akcija Doniraj obrok

Ako želite da donirate iz inostranstva ili sa deviznog računa, to možete učiniti na sledeći način:

IBAN: RS35340000000002741635
SWIFT CODE: GIBARS22 (ERSTE BANKA AD NOVI SAD)
NAME: JCI NOVI SAD
ADDRESS: Narodnog fronta 73, 21000 Novi Sad, Serbia

Izvor: JCI Novi Sad

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti