„Energija koja nas spaja” na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Generalni direktor Javnog preduzeća „Srbijagas” Dušan Bajatović pozdravio je prošle subote na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu delegaciju u kojoj su bili republički ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević, direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković, predstavnici ambasada nekoliko zemalja, pokrajinski i gradski funkcioneri i brojni mediji.

Foto: JP Srbijagas

Na štandu nacionalne gasne kompanije direktor je sa gostima, nakon svečanog otvaranja Poljoprivrednog sajma, razgovarao o snabdevanju i tržištu prirodnog gasa, pozitivnim poslovnim rezultatima, kao i o strateškim projektima u koje je uključen JP „Srbijagas”.

Štand JP „Srbijagas”, koji su već prvog dana Sajma poljoprivrede posetili brojni gosti, poslovni partneri i svi oni koji su zainteresovani za priključenje na mrežu prirodnog gasa, nalazi se odmah na ulazu u Hali Master Novosadskog sajma. Moto, odnosno slogan pod kojim se ove godine predstavlja državna gasna kompanija je „Energija koja nas spaja”.

Milisav Pajević

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti