Energetik Energija vodeći distributer solarnih komponenti na Balkanu

Foto: Energetik Energija

Energetik Energija d.o.o. je vodeći i najpouzdaniji distributer solarnih komponenti u Sloveniji i na ostatku Balkana. Naša kompanija ima 20 godina iskustva u oblasti energetike. Zahvaljujući partnerstvu sa vodećim svetskim kompanijama, Energetik je u mogućnosti da isporuči najtraženije, visokokvalitetne proizvode i rešenja u oblasti solarne energije, skladištenja i elektromobilnosti. Specijalizovani smo za slovenačko tržište i već dugo sarađujemo sa slovenačkim velikim i malim preduzećima, počev od proizvođača i distributera energije, preko instalatera, pa sve do trgovaca i veletrgovaca.

Naša ponuda uključuje širok spektar proizvoda koji se mogu kupiti pojedinačno ili su u ponudi kao ALL-IN-ONE set („sve u jednom“): PV moduli, invertori, optimajzeri, baterijski sistemi, konstrukcije, konektori, kablovi itd.

Zašto baš Balkan?

Foto: Energetik Energija

Razvoj i rast fotonaponskih sistema na Balkanu je organski. Potencijal solara u Srbiji je ogroman, veći nego u ostatku Evrope zahvaljujući velikom broju sunčanih dana, te stoga verujemo da je budućnost fotonaponskih sistema na pragu našeg regiona. Sa odgovarajućom tehnologijom i rešenjima, solarna energija će imati veliki deo u proizvodnji čiste i obnovljive električne energije. To je razlog zašto smo već postali veliki dobavljač u Srbiji, pružamo podršku velikom broju projekata i olakšavamo život kupcima, našom organizacijom i pronalaženjem najboljih rešenja za kompletnim snabdevanjem, brzim snabdevanjem i uštedom u vremenu.

Foto: Energetik Energija

Zašto smo bolji od drugih?

Zahvaljujući dugom postojanju na evropskom tržištu, održavamo bliske i dobre odnose sa proizvođačima: Solar Edge, Sungrow, Trina Solar, Jinko Solar, K2, Canadian Solar, Solis, Longi, Risen i mnogim drugim. U skladu sa tim, organizujemo edukativne sastanke i događaje umrežavanja sa proizvođačima kao našim gostujućim govornicima, na kojima našim klijentima dajemo priliku da prikupe informacije iz prve ruke i novosti u fotonaponskoj industriji. Uskoro ćemo održati jedan takav događaj u Beogradu u prvom kvartalu 2023. godine.

Ono što nas izdvaja od ostalih je:

– visokokvalitetna usluga

– 20 godina iskustva na internacionalnom PV tržištu

– tehnološko znanje koje nam omogućava da dajemo savete našim klijentima sa najboljim mogućim rešenjima

– ogroman lager proizvoda dostupnih u našem skladištu u Vrhniki, Sloveniji

– brza usluga i kratak rok isporuke

– konkurentne cene

Naše vrednosti se ogledaju u našem svakodnevnom radu, kvalitetan odnos sa kupcima je naš prioritet i mi pažljivo razmatramo svaki zahtev naših kupaca.

Ako tražite dugoročnog partnera koji može da vas podrži na svakom vašem koraku, mi smo pravi izbor za svaki vaš projekat, jer mi pravimo razliku.

Izvor: Energetik Energija

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti