Deca iz Srbije osvojila brojne medalje i trofeje na 7. svetskom takmičenju iz mentalne artimetike 

Foto-ilustracija: Pixabay

Deca koja uče mentalnu aritmetiku po „BrainOBrain“ metodi iz 13 gradova širom Srbije, postigla su veliki uspeh na 7. svetskom takmičenju održanom 29.01.2022. Među 23.537 učesnika iz 72 zemlje sveta, mladi takmičari iz Srbije su osvojili 20 šampionskih trofeja, 63 zlatne medalje i 131 srebrnu medalju.

“Iskrene čestitke za našu odvažnu decu i za njihove roditelje čija je podrška apsolutna i nezamenljiva! Bravo za decu koja znanjem menjaju svet,“ rekla je nakon uspešno realizovanog takmičenja direktorka „BrainOBrain“ Srbija Marija Ilieska. 

Boje Srbije na ovogodišnjem svetskom BoB Festivalu znanja, koji je zbog pandemijskih ograničenja održan onlajn „branili su“ sledeći gradovi: Beograd – edukativni centri Arena, Belvil, Banovo Brdo, Stari Grad, Vračar, Vidikovac, Višnjička Banja, Železnik i Zemun, zatim Bor, Inđija, Kikinda, Niš, Novi Sad, Obrenovac Pančevo, Požarevac, Petrovac na Mlavi, Vranje, Zaječar i Zrenjanin.

„BrainOBrain“ je liderska dečija obrazovna platforma koja je tokom 18 godina sa uspehom transformisala više od dva miliona dece širom sveta. „BrainoBrain“ često nazivaju i najuspešnijim pionirskim poduhvatom koji je prerastao u razgranatu mrežu institucija u kojima se sa decom radi na razvoju intelektualnih i životnih veština primenjujući mentalnu aritmetiku, multitasking i NLP- neurolingvističko programiranje. Program razvija fokus, koncentraciju, pažnju, fotografsko pamćenje, istrajnost, percepciju, vizuelizaciju, razvoj komunikacijskih veština, kritičko razmišljanje, empatija i svest o emocijama. Poreklom iz Indije, „BrainOBrain“ postoji na svakom kontinentu u svetu, a od septembra 2016. godine u Beogradu i mnogim drugim gradovima u Srbiji. Sve više mališana uspešno savladava školske i životne zadatke i izazove zahvaljujući ovoj inovativnoj metodi.

Izvor: Nord Communications

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti