Beogradski pobednik za “JP Srbijašume”

 ssNa svečanosti u Starom dvoru sinoć  su najboljim kompanijama i pojedincima dodeljene godišnje nagrade „Beogradski pobednik“ i „Plaketa“ koje tradicionalno dodeljuje Privredna komora Beograda.

Predsednik Privredne komore Beograda Milivoje Miletić je pozdravio prisutne i zahvalio svima koji su pomogli da se manifestacija dodele nagrada organizuje.

Kako je istakao, poslovna delatnost Privredne komore Beograda je da u okviru komorskog sistema Srbije štiti privredu i zalaže se za to da ambijent u kome rade i privređuju bude što povoljniji.

„Mi smo u protekilih godinu dana primenili nekoliko inovacija u poslovnim akrtivnostima, pre svega u oblasti razvoja preduzetništva, edukacije, optimizacije koja je, pre svega, imala za cilj da radimo efikasnije, racionalnije i funkcionalnije“, naglasio je Miletić.

Na svečanosti je pored brojnih kategorija, dodeljena i posebna nagrada „Beogradski pobednik“ za izuzetan doprinos i ostvarene rezultate u razvoju, zaštiti i unapređenju životne sredine dodeljena je javnom preduzeću „Srbijašume“ Beograd.

Inače, nagrada „Beogradski pobednik“ dodeljuje se od 1985. godine, a postala je statusni simbol u poslovnom svetu.

Izvor : www.tanjug.rs

Vesna Vukajlović

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti