U toku rekonstrukcija kanalizaciono-crpne stanice „Karađorđev trg“ u Zemunu

1743593_v_sm

Gradonačelnik Beograda gospodin Siniša Mali obišao je 12. marta 2016. godine radove na izgradnji kanalizaciono-crpne stanice „Karađorđev trg“ u Zemunu.

Gospodin Mali je ovom prilikom izjavio da se rekonstrukcija pomenute stanice izvodi prvi put od kada je puštena u rad 1972. godine. Istakao je da se radi rekonstrukcija celokupne elektro i mašinske opreme „Karađorđev trg“, kao i da će u narednih 10 godina u opštinu Zemun biti uloženo oko 203 miliona evra za izgradnju vodovoda i kanalizacije.

Predsednik opštine Zemun gospodin dejan Matić podsetio je da se u opštini Zemun izvode radovi i na izgradnji kanalizacione mreže u naselju Altina, a uskoro se očekuje početak radova u naselju Plavi horizonti i u Batajnici.

Kako je navedeno u saopštenju grada Beograda, radovi na rekonstrukciji kanalizaciono-crpne stanice „Karađorđev trg“ započeti su krajem prošle godine, a vrednost prve faze radova iznosi oko 75 miliona dinara. Očekuje se da će radovi biti završeni za oko mesec dana, nakon čega sledi druga faza rekonstrukcije pomenute stanice.

Sandra Jovićević

foto: beograd.rs

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti