SKE – Huawei partner sa posebnom vrednošću

Foto: SKE

SKE je Huawei partner sa dodatom vrednošću. Sa sedištem u Austriji, SKE snabdeva 16 zemalja – Albaniju, Bosnu, Bugarsku, UK, Grčku, Irsku, Kosovo, Hrvatsku, Severnu Makedoniju, Moldaviju, Crnu Goru, Austriju, Rumuniju, Srbiju, Sloveniju i Kipar – Huawei pametnim solarnim proizvodima. Osnovan 2008. godine, SKE je sada jedna od vodećih kompanija na evropskom solarnom tržištu.

SKE u Srbiji

Srbija predstavlja važno tržište za SKE i Huawei FusionSolar. SKE uvek nastoji da svojim kupcima pruži najbolju moguću uslugu pre i posle prodaje. SKE Technical Sales Management pruža svim SKE partnerima detaljno znanje o proizvodima putem namenskih prezentacija i praktičnih treninga. Naš iskusni SKE Key Account Management tim podržava naše korporativne partnere na srpskom tržištu.

Mi smo SKE

Naši stručnjaci pružaju podršku kupcima širom Evrope u prodaji, logistici, obuci, sertifikaciji i tehničkim pitanjima za sve Huawei FusionSolar proizvode. SKE prenosi znanje od stručnjaka do stručnjaka. SKE akademija pretvara učesnike u kompetentne kontakte, od planiranja pa sve do instalacije Huawei FusionSolar rešenja. Naši proizvodi i usluge pomažu ljudima i industrijama da solarizuju svoje energetske potrebe i na taj način efikasno smanje svoje emisije CO2 i zavisnost od mreže. Naše veze sa zaposlenima, kupcima, partnerima, dobavljačima i društvom oblikuju naše poslovno odlučivanje.

SKE HOP – Praktični treninzi – Huawei FusionSolar

HOP, Hands on Practice, su stručni treninzi iz SKE-a. Oni su suštinski deo SKEPP – SKE Partner Programa da bi postali sertifikovani i navedeni kao SKE Partner. SKE HOPs traju jedan dan i održavaju se ili u sedištu SKE u Steiregg-u ili na licu mesta u zemljama SKE. Svaka obuka se sastoji od teorijskog i praktičnog dela. SKE partneri su među najboljima. Da biste postali sertifikovani SKE partner, svi bez izuzetka moraju da učestvuju i polože ispit.

Pročitajte još:

SKE Huawei FusionSolar Roadshow

SKE Roadshow kamioni su na putu širom Evrope. Na licu mesta, kod veletrgovaca i instalatera, SKE predstavlja Huawei FusionSolar portfolio. Huawei FusionSolar proizvodi su na dohvat ruke učesnika. Stručnjaci SKE-a su na raspolaganju da odgovore na sva pitanja. Svi aktuelni datumi za SKE Hands on Practice treninge i Roadshow Tourstops su onlajn. (www.ske-solar.com)

Foto: SKE

Naša misija je transformacija fosilne energije u proizvodnju solarne energije. SKE predvodi promenu. Naša globalna partnerstva pokreću održivu proizvodnju solarne energije. SKE preuzima inicijativu za povećanje ekološke svesti kroz svoj razvoj i širenje ekološki prihvatljivih tehnologija. Neutralnost ugljenika zahteva transformaciju energetskih sistema u digitalizovane energetske sisteme, što enormno ubrzava prelazak na obnovljivo, klimatski neutralno snabdevanje energijom. SKE je uveren da digitalne tehnologije igraju ključnu ulogu u prevazilaženju naših ekoloških izazova. Simbioza Huawei hardvera i softvera čini interakciju proizvodnje energije i potrošnje energije inteligentnijom, efikasnijom i sigurnijom.

SKE Fotonaponska servisna područja

Kao Huawei partner sa dodatom vrednošću i Huawei servisni partner, SKE nudi Huawei FusionSolar rešenja za stambene, komercijalne i industrijske i utility aplikacije. Fotonapon je centralna tehnologija energetske tranzicije. Održivo snabdeva ljude jeftinom solarnom energijom umesto skupe električne energije. Solarna energija je ekološki prihvatljiva i ne sadrži CO2.

Huawei FusionSolar stambeni portfolio

Inteligentan i održiv život sa PV

Huawei FusionSolar Residential je inteligentna fotonaponska tehnologija za proizvodnju solarne energije u svim privatnim stanovima i životnim prostorima – u jednoporodičnim kućama, stambenim zgradama i višedelnim stambenim zgradama. Huawei FusionSolar Residential pomaže vlasnicima kuća da postanu nezavisni od povećanja cena električne energije.

Huawei FusionSolar C&I

Efikasana i proračunata proizvodnja sa PV

Huawei FusionSolar C&I je pametna tehnologija za proizvodnju solarne energije za komercijalne i industrijske infrastrukture. Huawei FusionSolar C&I je profitabilan i pomaže preduzećima da postanu nezavisne od nepredvidivih cena električne energije.

Huawei FusionSolar Utility Scale

Velike, pametne i profitabilne PV elektrane

Huawei FusionSolar Utility Scale je vodeća tehnologija za proizvodnju solarne energije sa velikim fotonaponskim sistemima. Huawei FusionSolar Utility Scale je pametna investicija za maksimalan prinos i povrat.

Izvor: SKE

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti