Šabac povećava energetsku efikasnost u stambenim objektima

energetska efikasnost energetska-efikasnost.me

Zamenik gradonačelnika Šapca gospodin Nemanja Pajić i direktor JSP „Stan“ gospođa Ljiljana Jovanović krajem prošle nedelje obišli su radove na povećanju energetske efikasnosti domaćinstava koje sufinansira grad Šabac.

Gospodin Pajić istakao je da je veliki broj građana zainteresovan za program povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Kako je dodao, grad subvencioniše ugradnju termoizolacije u kućama i stanovima kako bi građani Šapca dobili kvalitetnije domove, uštedeli energiju i doprineli zaštiti životne sredine.

Gospođa Jovanović je ovom prilikom izjavila da će akcija povećanja energetske efikasnosti biti sprovedena i sledeće godine zbog velikog interesovanja građana. Ona je dodala id a će do kraja oktobra biti završeni radovi na 10 objekata, kao id a se uskoro očekuje početak izvođenja radova na dva objekta kolektivnog stanovanja.

Akcija subvencionisanja realizacije projekata termoizolacije stambenih objekata u Šapcu sprovodi se već 5 godina, a ove godine će Šabac subvencionisati povećanje energetske efikasnosti u 24 objekta.

Sandra Jovićević

foto: energetska-efikasnost.me

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti