Radovi na vodovodnim mrežama na Savskom vencu, Zvezdari, Barajevu i Novom Beogradu

Potrošači opštine Savski venac ostaće bez vode danas od 7.30 do 24 sata u ulicama Brankovoj, Zeleni venac i Jug Bodanovoj, na parnoj strani, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Foto-ilustracija: Pixabay

Danas od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati i potrošači opštine Zvezdara u Žičkoj ulici.

Redovno ispiranje vodovodne mreže na opštini Barajevo počeće danas i trajaće do 1. marta. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati, od 25. do 26. februara imaće potrošači duž Lipovačkog puta, zatim od 26. do 27. februara potrošači u naselju Barajevo, od 27. do  28. februara korisnici u naselju Baćevac i Meljak i od 28. februara do 1. marta potrošači u naseljima Šiljakovac, Guncati i Vranić.

Sutra od 9 do 22 sata bez vode će biti potrošači opštine Novi Beograd u Bloku 44 oivičenom ulicama Jurija Gagarina, Gandijevom i Nehruovom, kao i potrošači u Gandijevoj ulici 167 i 169.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz „Vodovoda” apeluju na građane da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Sve dodatne informacije potrošači mogu dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Milisav Pajević

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti