Radovi na proširenju plaže na zrenjaninskoj “Peskari”

 

Foto: http://www.zrenjanin.rs
Foto: http://www.zrenjanin.rs

Na popularnoj zrenjaninskojPeskari” u toku su radovi na proširenju plaže na glavnom jezeru, a gradske službe i javna preduzeća i ustanove završavaju sve neophodne pripreme, te posetioci mogu očekivati dobro uređeno kupalište sa svim neophodnim sadržajima.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić izrazio je zadovoljstvo što će “Peskara” ove sezone biti još uređenija i atraktivnija za sve posetioce.

– Početak kupališne sezone očekuje nas 15. juna, danas sa svojim saradnicima obilazim radove i želim da istaknem naše ambiciozne planove za predstojeću sezonu. Dupliramo kapacitet ovog kupališta, i za kratko vreme uredićemo potpuno novu plažu. Zadovoljan sam kako radovi napreduju, očekujemo da se završe do početka kupališne sezone, bezbednost nam je na prvom mestu, a novi zanimljivi sadržaji dopašće se svim Zrenjanincima, u to sam uveren, istakao je Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina.

Upravljanje „Peskarom“ povereno je još prošle godine Javnom preduzeću – Gradska stambena agencija.

Peskara” je u vlasništvu grada Zrenjanina i time se realizuju mogućnosti za nove sadržaje, kojih će biti već ove sezone.

Radove na “Peskari” obišli su zamenik gradonačelnika Saša Santovac, pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina, njegova pomoćnica Sanja Petrović, kao i pomoćnik direktora JP Gradska stambena agencija Dragomir Radovanac.

Milisav Pajević

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti