Pridružite se najvećoj međunarodnoj gasnoj konferenciji i izložbi u jugoistočnoj Evropi!

Foto-ilustracija: Pixabay (Alexandra_Koch)

39. Međunarodni znanstveno-stručni susret stručnjaka za plin najveće je mesto okupljanja za industriju prirodnog gasa, LNG-a i niskougljenična rešenja u jugoistočnoj Evropi a ove godine će se održati od 8. do 10. maja u Kongresnom centru Grand hotela Adriatic u Opatiji. Uticajna međunarodna gasna konferencija i izložba u organizaciji Centra za plin Hrvatske d.o.o. i Hrvatske stručne udruge za plin, članice Međunarodne plinske unije (IGU), pokriće niz aktuelnih pitanja i različitu problematiku gasne i energetske industrije. Teme konferencije navedene su u Pozivu autorima.

Interaktivno umrežavanje, ciljane tematske celine i renomirani govornici odlike su skupa koji okuplja nauku, obrazovanje, struku i poslovne subjekte koji aktivno učestvuju u gasnoj privredi. Ovaj skup pruža učesnicima sve što im je potrebno za osmišljavanje buduće uspešne poslovne strategije.

Trodnevni skup pruža velike mogućnosti izlaganja, sponzorstva i brendiranja za predstavljanje najnovijih proizvoda, tehnologija i usluga učesnicima skupa, koji uključuju kreatore politika, izvršne direktore gasnih i energetskih kompanija, inženjere, naučnike, investitore, izvođače i industrijske potrošače.

Rezervišite svoj štand, predstavite Vaša najnovija dostignuća i tehnologije i pokažite koliko Vaša kompanija može da doprinese gasnoj i energetskoj industriiji! Ovo je najbolja platforma za interakciju i direktnu komunikaciju sa ciljanim tržištem iz Hrvatske i inostranstva.

Postanite sponzor ovog međunarodnog gasnog događaja! Sponzorisanje ovog događaja pruža Vam odličnu priliku za stvaranje i jačanje poslovnih veza na dinamičnom i rastućem tržištu, kao i za promovisanje novih inovativnih proizvoda i rešenja međunarodnoj gasnoj i energetskoj zajednici.

Ako želite da održite prezentaciju stručnog rada na 39. Međunarodnom plinskom susretu, rad možete prijaviti ovde. Predavače čine uticajni stručnjaci sa istaknutih evropskih univerziteta, kao i iz brojnih gasnih i energetskih kompanija.

Objavite oglas u zborniku! Zbornik radova podeliće se svim prijavljenim učesnicima gasne konferencije. Cene i uslovi oglašavanja i narudžbi dostupni su ovde.

Prijavite se kao učesnik ovde. Za rezervaciju smeštaja u Opatiji pogledajte ovde.

Agendu događaja pogledajte ovde.

Izvor: Hrvatska stručna udruga za plin (HSUP)

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti