Poziv za učestvovanje na sastanku o budžetskom finansiranju poljoprivrede za 2024.

Foto-ilustracija: Pixabay (andreas160578)

S obzirom na značajnu ulogu poljoprivrede u ekonomskom i socijalnom razvoju Republike Srbije, sva poljoprivredna udruženja koja su zainteresovana da učestvuju na satanku sa predstavnicima Vlade na temu finansiranja poljoprivrede i budžeta za narednu godinu, mogu da se prijave za učešće na predstojećem sastanku sa predstavnicima Vlade.

Sastanak ima za cilj da okupi predstavnike poljoprivrednih udruženja i članove Vlade kako bi se diskutovalo o budućim planovima i mogućnostima finansiranja poljoprivrede, sa posebnim fokusom na izazove i prilike koje očekuju sektor u 2024. godini.

Za prisustvo na sastanku, neophodno je da zainteresovana udruženja pošalju svoje prijave najkasnije do 4. decembra 2023. godine do 12 časova. Prijave se šalju na mejl adresu ivona.rankovic@minpolj.gov.rs.

U prijavi je potrebno da se navedu detaljni podaci o udruženju, uključujući broj članova, spisak svih aktivnih članova sa njihovim imenima, prezimenima i brojevima ličnih karata, kao i informacije o datumu osnivanja udruženja i njegovim dosadašnjim aktivnostima.

Ovaj sastanak predstavlja izuzetnu priliku za sve zainteresovane strane da direktno komuniciraju sa predstavnicima Vlade i da zajednički rade na unapređenju sektora poljoprivrede u Srbiji.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti