STARTUP3 – novi biznis akceleratorski program

  0
  Foto: STARTUP3

  Novi biznis akceleratorski program STARTUP3 ima za cilj da izgradi pametni ekosistem, odnosno ekosistem visoko tehnoloških habova, gde će se podsticati visoko tehnološki startapovi i mala i srednja preduzeća kako bi se razvile i stvorile nove mogućnosti za finansiranje i širenje poslovanja. Program finansira Evropska unija u okviru programa Horizon 2020.

  Biznis i razvojni program

  STARTUP3 biznis i razvojni program omogućava građenje ekosistema u kome se klasterima, tehnološki orijentisanim malim i srednjim preduzećima, tržišno orijentisanim istraživačima, visoko tehnološkim preduzećima, individualnim inovatorima/istraživačima koji imaju inovativne ideje daje mogućnost da svoje ideje prenesu u konkretnu industriju. Eksperti iz digitalnih klastera i habova će voditi ciljnu publiku i obezbediti im podršku kroz ceo proces povezivanja sa velikim kompanijama, kao i odabrati one koje imaju najviše potencijala.

  Koje su faze programa?

  NAJBOLJI POTENCIJAL

  Prva faza poČinje odmah nakon peer to peer evaluacionog procesa. Očekuje se da 25 najboljih projekata od svih prijavljenih budu deo ove faze. Tokom prve faze, STARTUP3 će dati podršku inovatorima u razvoju njihovih koncepata i ideja, identifikacije trenutnih problema na tržištu, procene minimalne vrednosti projekta, kao i potrebnog ulaganja u projekat i pronalaženja konkurencije na tržištu.

  MENTORSTVO: IDEJA DO PROIZVODA

  Ukupno 10 projekata iz prve faze koji imaju najbolji potencijal dolaze do faze 2. Tokom druge faze, timovi će proći kroz pripreme za fazu 3, proizvod do tržista, dostavljajući validan rezime poslovnog plana i dokaz o soft veštinama koje su im potrebne za poslovne sastanke. Nakon ove faze, projekti koji imaju najveći tržišni potencijal će proći u poslednju fazu.

  PROIZVOD DO TRŽIŠTA

  Najboljih 5 projekata dolazi do poslednje faze. Tokom treće faze dolazi do uspostavljanja partnerstava i detektovanja pravih investicionih prilika za projekte koji su se pokazali kao najbolji tokom STARTUP3 biznis i razvojnog programa. Oni koji dođu do treće faze će imati pristup investitorima, klijentima, korporativnim partnerima i internacionalnim akceleratorskim predstavnicima kako bi uspostavili komunikaciju u smislu prodaje, perspektive, korisnika, tržišta i kupaca.

  JAVNI POZIV – Kako se prijaviti?

  Sve što je potrebno za prijavu je snimiti dvominutni video u kome ćete predstaviti svoju ideju ili proizvod, postaviti snimak na YouTube, a zatim popuniti aplikacionu formu zajedno sa linkom za video. Video treba da sadrži vaše prethodno iskustvo, kako ideja/proizvod utiču na današnje tržište i kako vidite vašu ideju/proizvod u budućnosti!

  Zvuči komplikovano, ali zaista nije! Uverite se sami!

  Prijavite se OVDE.

  ROK ZA PRIJAVU JE 20. APRIL 2020.

  Kontakt

  Za više informacija, pomoć prilikom prijavljivanja i za sva ostala pitanja, budite slobodni da se obratite organizatorima na info@startup3.eu.