Konkurs Intesa Farmer za poljoprivredne proizvođače

banca-Intesa

Banca Intesa raspisala je konkurs za najbolje farmere Intesa Farmer, na koji se do sada prijavilo preko 300 poljoprivrednih proizvođača.

Kriterijumi za izbor farmera su godišnji rezultati prijavljenih ostvareni kroz poljoprivrednu proizvodnju, posedovanje sopstvenog prostora za skladištenje, uključenost članova porodice u proizvodni proces, kao i uspostavljena saradnja sa Bankom Intesom. Osim toga postoje i dodatni uslovi u posebnim kategorijama, tako je u kategoriji Intesa Ratar uslov i upotreba moderne i energetski efikasne mehanizacije; u kategoriji Intesa Voćar potrebno je da prijavljeni poseduju sistem za navodnjavanje, protivgradnu zaštitu i sertifikovane sadnice; za kategoriju Intesa Povrtar neophodno je posedovanje staklenika, plastenika ili proizvodnja povrća uz pomoć folije, dok je za kategoriju Intesa Stočar neophodan uzgoj rasnih grla stoke.

Konkurs Intesa Farmer održava se treću godinu za redom, a pobednici će biti proglašeni u septembru ove godine. Oni će dobiti putovanje na svetsku izložbu EXPO Milano 2015 i vaučere u vrednosti od po 100 hiljada dinara za kupovinu stočne hrane i repromaterijala.

Sandra Jovićević

foto: bancaintesa.rs

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti