Još jedan uspešan edukativni skup Energetik energije d.o.o. sa proizvođačima

Foto: Energetik energija

Kompanija Energetik energija d.o.o. nedavno je održala dugo očekivani edukativni sastanka sa svojim partnerima/proizvođačima Sungrow i K2 Systems.

Dnevni red obrazovnog sastanka je bio struktuiran tako da omogući temeljno istraživanje najnovijih trendova, tehnoloških dostignuća i najboljih praksi u fotonaponskom sektoru. Ovo je uključivalo prezentaciju celokupnog Sungrow portfolija, od invertera, baterija i novih optimizatora, a sve je upotpunjeno prezentacijom nove verzije iSolarCloud aplikacije, čime su prisutni imali priliku da saznaju najnovije vesti iz prve ruke i dobiju odgovore na pitanja. Za kraj, K2 Systems je pružio uvid u najnovija dešavanja, uključujući tri nove konstrukcije koje su dostupne u okviru ponude Energetik energije.

Na ovom uspešnom edukativnom sastanku je Rikardo Frizingeli, izvršni direktor Energetik Energija d.o.o., predstavio veliki projekat: potpuno novu B2B platformu i Web sajt koja će revolucionisati korisničko iskustvo i podići ga na viši nivo.

Korak napred u korisničkom iskustvu

Pristup naprednog razmišljanja Energetik energije ponovo zauzima centralno mesto lansiranjem B2B platforme. Ova platforma je dizajnirana tako da potpuno transformiše način na koji preduzeća komuniciraju, nudeći visok nivo pogodnosti, pristupačnosti i vrednih uvida.

Direktan pristup informacijama o akcijama

Jedna od najvažnjih karakteristika platforme je njena sposobnost da pruži direktan uvid u dostupnost Energetikove zalihe u lokalnom skladištu. To znači da više nema nagađanja i nesigurnosti – korisnici mogu trenutno da pristupe podacima o zalihama u realnom vremenu. Ova neverovatna funkcija kupcima daje informacije koje su im potrebne za donošenje odluke i time ih osigurava da dobiju proizvode koje žele i tačno kada im trebaju.

U prevodu, precizno planiranje i rokovi više neće biti problem.

Pročitajte još:

Obaveštenja – na jedan klik

Zamislite da prvi dobijete informacije o proizvodima koji stižu, ne samo njima, već i onima na zalihama. Sa sistemom obaveštavanja B2B platforme, korisnici će imati mogućnost da dobijaju obaveštenja o dopunjenim zalihama željenih proizvoda i još mnogo toga.

Transparentne informacije o cenama

Foto: Energetik energija

Transparentnost je temelj poverenja i Energetik energija u potpunosti razume važnost toga. B2B platforma nudi kompletne informacije o cenama koje korisnicima omogućavaju pristup jasnim i ažuriranim cenama za sve proizvode. Bez skrivenih troškova, bez iznenađenja.

Lako naručivanje

Ono po čemu se platforma ističe je njena funkcija lakog naručivanja. Korisnici mogu lako da naručuju sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, sa samo nekoliko klikova. Bez obzira da li ste u kancelariji, na krovu, kod klijenta ili u udobnom domu, kupci će sada uživati u slobodi naručivanja koja im omogućava da naručuju kada im odgovara. Ova funkcija pomaže u planiranju i predviđanju rokova. Pojednostavljeno rečeno, što brže instalater dobije proizvod, to je pre završen posao i ima više vremena za nove projekte.

Samo za registrovane korisnike

Posvećenost Energetik energije poboljšanju korisničkog iskustva i pojednostavljenju procesa kupovine dokaz je njihove posvećenosti i zadovoljenju potreba kupaca. Platforma će biti dostupna samo registrovanim korisnicima. Oni će imati direktan uvid u zalihe, dobijaće obaveštenja o nadolazećim proizvodima, cenama i mogu da naručuju sa bilo kog mesta i bilo kada.

Pre pokretanja platforme Energetik energija e obavestiti sve svoje  klijente da se registruju i počnu da koriste u funkcijama kreiranim za njihove potrebe.

“Kao i uvek, naša potreba da ispunimo sve zahteve kupaca se ogleda u svakom segmentu rada i inspiriše nas da podignemo standarde međusobne interakcije i uspešne saradnje sa svakim korisnikom ili entuzijastom u sektoru obnovljive energije”, poručuju iz kompanije.

Izvor: Energetik energija

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti