Danas u Paraćinu akcija „Paraćin, naše dvorište“

Foto: Milisav Pajević
Foto: Milisav Pajević

Danas je počela još jedna redovna akcija velikog čišćenja Paraćina, pod nazivom „Paraćin, naše dvorište“ koja obuhvata košenje javnih zelenih površina, čišćenje i mašinsko pranje svih ulica u gradu i iznošenje kabastog otpada.

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Paraćin“ od 7 i 30 obilaze ulice Ivana Gorana Kovačića, Braće Ribara, Bore Stankovića, Laze Lazarevića, Avalsku, Stevana Jakovljevića, Kuljinu, Nikolaja Velimirovića, Mihajla Pupina, Bregalničku, Ustaničku i Vojvode Crepa.

Stanari ovih ulica su pozvani da podrže akciju čišćenjem ispred svojih kuća i lokala, kao i da privremeno sklone parkirane automobile, kako bi ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Paraćin“ mogle da obave svoj posao.

Kabasti otpad treba izneti na ivicu trotoara, odakle će ga ekipe komunalnog pokupiti i odneti na gradsku deponiju.
Na brojeve telefona Kol centra Opštinske uprave Paraćin, 035 568 958 i 063 367 100, građani mogu da upute sve primedbe i sugestije vezane za komunalne probleme u svojim naseljima i ulicama.

Milisav Pajević

Ovaj tekst je nastao u okviru projekta „Info-energetski Paraćin“ koji je sufinansiran iz budžeta Opštine Paraćin na Javnom pozivu za učešće na opštem konkursu za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2018. godini.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti