Danas počinje 41. Međunarodni sajam građevinarstva u Beogradu

sajam gradjevinarstva

Međunarodni sajam građevinarstva (UFI) – South East Europe Belgrade Building Expo (SEEBBE) održava se na Beogradskom sajmu od 15. do 19. aprila.

U okviru sajma biće održana izložba „Eko tehnologije savremenog građenja“ u organizaciji udruženja „Ekokult+“, „Eko kuća magazin“ i „Arhisolar“. Na ovoj izložbi biće predstavljena održiva arhitektura, solarne, pasivne, pametne kuće, zelena arhitektura i obnovljivi izvori energije. Osim toga, biće održani i „Dani arhitekture“ u okviru kojih će biti predstavljen projekat „Idealna kuća“.

Na sajmu će se predstaviti i izlagači iz Turske, Mađarske, Kine, Češke, Hrvatske, Austrije, Nemačke, Bugarske, Švajcarske, Holandije, Kipra i drugih zemalja. Biće predstavljeni uređaji za klimatizaciju i grejanje, osvetljenje, elektro i energetski uređaji, građevinske konstrukcije, kompjuterski softveri u građevinarstvu, stručne publikacije, nacionalne izložbe itd.

Prošle godine Sajam građevinarstva okupio je preko 500 domaćih i stranih izlagača, a posetilo ga je preko 40 hiljada ljudi.

Sandra Jovićević

foto: simns.rs

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti