Beogradski maraton: Sportski forum, Running EXPO i dečiji maraton u Vrtu dobre nade

Foto: Promo

Dok traju pripreme za 37. izdanje Comtrade Beogradskog maratona, organizatori su najavili niz značajnih događaja koji će obogatiti sadržaj ovogodišnjeg maratona. 

Od 25. do 27. aprila, u hali 5 Beogradskog sajma održaće se Running EXPO baš uoči 37. izdanja Comtrade Beogradskog maratona. EXPO je naišao na izuzetno pozitivne komentare iz trkačke zajednice, što je rezultiralo skoro dvostrukim povećanjem broja izlagača i rasprodajom svih izlagačkih pozicija, zahvaljujući prošlogodišnjoj promeni koncepta i lokacije. Izlagači će imati priliku da se predstave publici i da podele informacije o svojim proizvodima i uslugama.

Sportski forum Beogradskog maratona, još jedan od događaja, koji se održava drugu godinu uzastopno, okupiće vodeće stručnjake iz različitih sfera sportske industrije, trkače i ljubitelje sporta 27. aprila u 12 časova u hotelu Mona Plaza u Beogradu. Forum će biti prilika za razgovore o najnovijim trendovima, izazovima i inovacijama u svetu trčanja, sa posebnim fokusom na edukativne diskusije o važnosti fizičke aktivnosti.

Pored ovih događaja, 20. aprila od 10:30 časova, najmlađi Beograđani će imati priliku da učestvuju u Dečijem maratonu u Vrtu dobre nade. Ovaj događaj, koji je postao jedan od najomiljenijih delova Beogradskog maratona, okupiće 150 najbržih predškolaca u veseloj trci.

Beogradski maraton nije samo sportski događaj, već i platforma za promociju zdravog načina života i aktivnog uključivanja građana u sportske aktivnosti.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti