AVA SHOPPING PARK OBELEŽAVA PRVI ROĐENDAN: Poštujemo životnu sredinu, tu smo za našu zajednicu

Foto: Novaston

Od 26. do 28. maja odgovor na svako pitanje koje se tiče aktivacija za decu i roditelje edukativnog, sportskog i kreativnog sadržaja biće: AVA SHOPPING PARK. Pored robne kuće IKEA čeka vas šoping vikend 26-28. maja, dečije radionice, AVA kutak sa veštačkom stenom (27. i 28. maja) i još mnogo iznenađenja.

Program povodom proslave prvog rođendana AVA SHOPPING PARK-a trajaće od 26. do 28. maja, a sve koji tih dana posete ovaj tržni centar očekuje celodnevni program, uz brojne poklone i popuste, zatim atraktivno penjanje na veštačku stenu, radionice za decu i roditelje, kao i kreativne radionice, eko radionice i oaza za opuštanje.

Pročitajte još:

Šoping vikend za sve koji su jedva čekali popuste je 26-28. maja, aktivacije za decu sa klovnovima i poklonima su 26. maja od 17h do 20h, predstava za decu i AVA zabavni kutak, sa veštačkom stenom 27. i 28. maja (12h-20h).

Obavezno posetite i AVA Kutak, oprobajte se u zanimljivoj disciplini kod nas poznatoj kao “free climbing” ili sportsko penjanje. Pored veštačke stene, namenjene svim uzrastima, u okviru kutka čekaju vas četiri zone sa brojnim aktivnostima; KREATIVNA u kojoj ćemo crtati, bojiti, učiti da heklamo i tkamo, praviti magični plašt i igrati se sa simbolima uz mnogo zabave; EDUKATIVNA u kojoj ćemo učiti o prirodi, praviti razne edukativne igračke; SPORTSKA gde vas čekaju tai či, joga, sportski poligon; EKOLOŠKA u kojoj ćemo imati družionice iz ekologije i zaštite životne sredine. Za mame je pripremljena Zen Oaza za relaksaciju u kojoj ćete moći da upoznate veštine ajurvede, kako da radite jogu na poslu, kao i čitalački kutak u kome ćemo predstaviti nove autorke naše književne scene za lepši I kvalitetniji život. Sav sadržaj je besplatan.

AVA Shopping park je u potpunosti posvećen zaštiti životne sredine. U Avi se primenjuje reciklaža kartona/papira, plastične ambalaže( PE folije i PET-a), prerada otpadnih voda i ušteda električne energije (redukcija potrošnje el.energije van radnog vremena). Ceo park izgrađen je prema BREEAM standardu.

Izvor: Novaston

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti