Dodeljene SAM godišnje nagrade

Foto: SAM

Srpska asocijacija menadžera (SAM) je juče dodelila tradicionalne „Godišnje nagrade SAM-a“ najboljima u našem poslovnom svetu. Dvanaestu godinu zaredom, SAM dodeljuje ova prestižna priznanja menadžerima, poslodavcima, kompanijama i pojedincima koje se zalažu za unapređenje poslovnog okruženja, promociju menadžerske struke, najboljih poslovnih i poslodavačkih praksi, odgovornog i održivog poslovanja, kao i za bolji život svih građana u celini.

Nevena Đukić, zamenik direktora kompanije MT-KOMEX, bila je nominovana u kategoriji “Mladi menadžer godine”. Mladi menadžeri su oni koji nose jaku energiju, unose je u svoje poslovanje i okruženje, pokreću inicijative i bez odustajanja, sa svojim timovima, hrabro rade na ciljevima, kažu iz Srpske asocijacije menadžera. Upravo su ovo vrednosti kojima se Nevena Đukić vodi u svom poslovanju i vođenju kompanije koja ove godine obeležava trideset godina od osnivanja. Oni su pioniri kada je reč o izgradnji solarnih elektrana, izgradili su i isporučili opremu za više od 200 solarnih elektrana na zemlji i na krovovima, čija je ukupna instalisana snaga veća od 100 MW.

Osim Nevene, finalisti ovogodišnje kategorije “Mladi menadžer godine” bili su Aleksandra Orlović, projektni menadžer u kompaniji TRI O i Marko Jovanović, koji radi na poziciji Head of Microsoft Business Operations – Adriatic Region, Comtrade koji je i dobio nagradu.

Iz Srpske asocijacije menadžera poručuju da ovaj „Poslovni oskar“ nagrađuje one koji svojim ponašanjem, izuzetnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da budu istaknuti kao dobar primer u društvu.

SAM godišnje nagradu dodeljuju se u četiri kategorije: „SAM Menadžer godine“, “Mladi menadžer godine”, „Poslodavac godine“ i „Društveno-odgovorna kompanija godine“, a sinoćnoj svečanoj večeri koja je organizovana u Sava Centru prisustvovalo je preko 350 zvanica iz poslovnog i javnog života Srbije i regiona.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti