Najbolje fotografije devete nedelje foto-konkursa “Natura 2000 u kadru”

Kako se foto-konkurs “Natura 2000 u kadru” približavao kraju, tako je bilo sve više i više odličnih fotografija koje su naš žiri “bacile” na teške “muke”. 

Velike napore uložili su u to da izaberu najbolje fotografije, nakon glasanja doneta je odluka i pred vama su prva tri mesta devete nedelje foto-konkursa.

Prvo mesto

Foto: Levente Szekeres

Drugo mesto

Foto: Violeta Milutinović

Treće mesto

Foto: Ivana Todorović

Podsetimo, naš nagradni foto-konkurs završen je 27. novembra, nakon izbora pobedničkih fotografija za svaku nedelju, na žiriju je najteži zadatak do sada, treba odabrati pobedničke fotografije.

Na našu adresu stigle su fotografije nezaboravnih trenutaka u prirodi, životinje, biljke, vode i aktivnosti čoveka u prirodnom okruženju. 

Vaše fotografije ocenjivao je naš stručni žiri koji čine: vođa projektnog tima EU za Naturu 2000 u Srbiji Ana Injigo, projektni menadžer u Delegaciji EU u Srbiji zadužen za portfolio zaštite životne sredine i klimatskih promena Antoan Avinjon, koordinatorka projekta u Ministarstvu zaštite životne sredine Snežana Prokić, fotograf Bojan Džodan, multimedijalna umetnica Mina Radović i glavna urednica Energetskog portala Nevena Đukić.

Autore najbolje rangiranih fotografija očekuju vredne nagrade.

1.nagrada 60.000 dinara

2.nagrada 45.000 dinara

3.nagrada 35.000 dinara

Proglašenje najboljih fotografija za devetu nedelju kasni zbog trenutne situacije koja je nastala zbog pandemije koronavirusa i pošte.

Pogledajte preostale fotografije koje su ušle u uži izbor.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti