Najbolje fotografije desete nedelje foto-konkursa “Natura 2000 u kadru”

Tokom trajanja foto-konkursa “Natura 2000 u kadru” naši takmičari su bili veoma vredni, ali mnogi kao da su čekali sam kraj. Više od 500 neverovatnih fotografija stiglo je tokom desete nedelje foto-konkursa.

Našem žiriju je bilo veoma teško da izabere najbolje, na dugim sastancima strpljivo i pažljivo su donosili odluku i pred vama su prva tri mesta desete nedelje konkursa. 

Prvo mesto

Foto: Violeta Milutinović

Drugo mesto

Foto: Miloš Karaklić

Treće mesto

Foto: Vladimir Mijailović

Podsetimo, naš nagradni foto-konkurs završen je 27. novembra, nakon izbora pobedničkih fotografija za svaku nedelju, na žiriju je najteži zadatak do sada, treba odabrati tri najbolje.

Bili ste jako vredni tokom trajanja konkursa i na našu adresu stiglo je mnoštvo fotografija nezaboravnih trenutaka u prirodi, životinje, biljke, vode i aktivnosti čoveka u prirodnom okruženju. 

Vaše fotografije ocenjivao je naš stručni žiri koji čine: vođa projektnog tima EU za Naturu 2000 u Srbiji Ana Injigo, projektni menadžer u Delegaciji EU u Srbiji zadužen za portfolio zaštite životne sredine i klimatskih promena Antoan Avinjon, koordinatorka projekta u Ministarstvu zaštite životne sredine Snežana Prokić, fotograf Bojan Džodan, multimedijalna umetnica Mina Radović i glavna urednica Energetskog portala Nevena Đukić.

Autore najbolje rangiranih fotografija očekuju vredne nagrade.

1.nagrada 60.000 dinara

2.nagrada 45.000 dinara

3.nagrada 35.000 dinara

Proglašenje najboljih fotografija za desetu nedelju kasni zbog trenutne situacije koja je nastala zbog pandemije koronavirusa i pošte.

Pogledajte preostale fotografije koje su ušle u uži izbor.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti