Newsletter

* obavezno polje

Date

maj 22 2024
Expired!

Time

9:30 am - 6:00 pm

FMBAS ORGANIZUJE STRUČNI SKUP „ODRŽIVOST, TEHNOLOGIJE I FACILITY MANAGMENT: GDE SMO DANAS?“

Facility Management Business Association of Serbia (FMBAS) organizuje stručni skup pod nazivom „Održivost, tehnologije i Facility Managment: Gde smo danas?“ u sredu, 22. maja od 9:30 u hotelu Moxy (Njegoševa 2. Beograd).

Industrija Facility Managementa u Srbiji raste iz dana u dan – raste broj tržišnih učesnika, održavanih površina i prihoda koje ostvaruju pružaoci FM usluga. Samim tim, raste i odgovornost industrije da unapređuje standarde poslovanja i prevazilazi izazove u cilju pružanja najkvalitetnijih usluga za široku mrežu korisnika FM usluga.

FMBAS će na predstojećem stručnom skupu okupiti eminentne kompanije i eksperte koji će podeliti informacije o najnovijim trendovima, standardima i primerima najbolje prakse.

Neka od pitanja na koja će učesnici nastojati da odgovore su: Kakvi su trendovi i buduća predviđanja na tržištu nekretnina u Srbiji i regionu? Kako inovacije i održivost utiču na upravljanja objektima? Koja su pametna rešenje za povećanje efikasnosti objekta?

Facility Management Business Association of Serbia (FMBAS) je nevladina, neprofitna organizacija posvećena promociji, edukaciji i pružanju podrške razvoju industrije Facility Management-a u Srbiji. Osnovana je početkom 2023. godine, od strane tri vodeće kompanije koje posluju u segmentu izgradnje i upravljanja nekretninama: MPC Properties, TOKATA i Marera Property Management.

Energetski portal