Centar za reciklažu u Smederevu podneo zahtev za izdavanje dozvole za skladištenje otpada

Foto-ilustracija: Pixabay

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine objavljuje obaveštenje o prijemu zahteva za izdavanje dozvole za skladištenje neopasnog i opasnog otpada na lokaciji otkupnog centra Smederevo, podnetog od strane privrednog društva „Centar za reciklažu“d.o.o. Beograd.

Nadležni organ obaveštava javnost da je privredno društvo „Centar za reciklažu“ d.o.o. Beograd, čija je delatnost “ponovna upotreba razvrstanih materijala”, sa registrovanim otkupnim centrom u Smederevu, podnelo zahtev za izdavanje dozvole za skladištenje neopasnog i opasnog otpada na lokaciji otkupnog centra Smederevo, u ulici Đure Salaja bb, dana 19. oktobra 2016. godine.

Operater obavlja delatnost skladištenja neopasnog i opasnog otpada (otpad od električne i elektronske opreme i otpadni akumulatori) na lokaciji otkupnog centra Smederevo. Aktivnosti koje operater preduzima u toku obavljanja delatnosti skladištenja otpada jesu prijem i skladištenje otpadnih materijala, otpremanje materijala, transportno manipulativne operacije i prateći tehnološki postupci.

Rok za dostavljanje mišljenja i predloga je mesec dana od dana objavljivanja oglasa, a uvid u podneti Zahtev može se izvršiti u Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine, Odeljenje za upravljanje otpadom, Omladinskih brigada br. 1, 11070 Novi Beograd, peti sprat, kancelarija 542, od 10 – 12 časova.

Za više informacija, kliknite OVDE.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti