MT-KOMEX predstavlja solarna rešenja na Međunarodnom Sajmu energetike

Pred nama je jedan od najvažnijih događaja za sve stručnjake i entuzijaste u oblasti energetike i inovacija u našoj zemlji. Od 14. do 16. oktobra 2024. godine, u Hali 3 Beogradskog sajma, održavaju se 19. Međunarodni sajam energetike i 20. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa EcoFair, pod jedinstvenim sloganom „Poruka je u prirodi“.

Foto-ilustracija: Unsplash (nejc-soklic)

Više od 50 domaćih i stranih izlagača iz desetak zemalja koji će predstaviti najnovija dostignuća u oblastima obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, pametnih mreža, skladištenja energije i drugih inovacija, naći će se na istom mestu.

Kompanija MT-KOMEX i ove godine, kao i prethodnih, biće prisutna na Međunarodnom sajmu energetike, kako bi sa posetiocima podelila iskustva stečena tokom godina rada, uključujući izgradnju preko 200 solarnih elektrana različitih specifikacija i više od 140 MW instalisane snage, što ukazuje na njen doprinos solarnoj industriji naše zemlje.

Uz kompanije Luxor Solar, Kıraç Metal, Ske i Huawei, čiji će predstavnici takođe biti u Hali 3, omogućeno je da na jednom mestu od iskusnih i uhodanih stručnjaka dobijete sveobuhvatne informacije o svakom elementu solarne elektrane – od opreme do praktičnih saveta za implementaciju.

Pored njih, inženjeri kompanije CEEFOR biće na raspolaganju za pružanje informacija o tome kako izraditi kvalitetan projekat za solarnu elektranu, čime se pokriva svaki aspekt planiranja i izgradnje jednog solarnog projekta.

Osim toga, svi zainteresovani za elektromobilnost i infrastrukturu punjača, neizostavan deo savremenih debata o energetskim rešenjima, imaće priliku da se konsultuju sa inženjerima kompanije Charge&GO.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti